Tu jesteś: Książki / Nauki przyrodnicze / Biologia / | ||
Mikrobiologia żywności marki Wsip |
||
Parametry:
ISBN: 9788302071355 Oprawa: miękka Autor: Emil Drewniak, Teresa Drewniak Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 180 Rok wydania: 2007 |
Opis:
Książka jest dedykowana dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje,, a także dla uczniów I klasy szkoły znaczącej, zawód: operator sprzętów i urządzeń przemysłu spożywczego.gromadzi wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, użycia ich w procesach technicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono też mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.Wydanie XIII poprawione i uaktualnione....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: