Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Nauki przyrodnicze / Biologia /
Mikrobiologia żywności marki Wsip

Mikrobiologia żywności marki Wsip

Parametry:
ISBN: 9788302071355
Oprawa: miękka
Autor: Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 180
Rok wydania: 2007

Opis:
Książka jest dedykowana dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje,, a także dla uczniów I klasy szkoły znaczącej, zawód: operator sprzętów i urządzeń przemysłu spożywczego.gromadzi wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, użycia ich w procesach technicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono też mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.Wydanie XIII poprawione i uaktualnione....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: