Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Obsługa gości (konsumentów) Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych |
||
Parametry:
ISBN: 9788371418044 Oprawa: miękka Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 246 Rok wydania: 2012 |
Opis:
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i ergonomiczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości i funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.Treść podręcznika wzbogacają liczne zdjęcia, rysunki i schematy pozwalające uczniom na udoskonalone przyswojenie o...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: