Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Obsługa gości (konsumentów) Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych

Obsługa gości (konsumentów) Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych

Parametry:
ISBN: 9788371418044
Oprawa: miękka
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 246
Rok wydania: 2012

Opis:
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i ergonomiczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości i funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.Treść podręcznika wzbogacają liczne zdjęcia, rysunki i schematy pozwalające uczniom na udoskonalone przyswojenie o...
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: