Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wsip Obsługa konsumenta część 2

Wsip Obsługa konsumenta część 2

Parametry:
ISBN: 9788302078453
Oprawa: miękka
Autor: Ryszard Jargoń
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Ilość stron: 198
Rok wydania: 2000

Opis:
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Część druga posiada wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych i napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę rozmaitego rodzaju przyjęć - bankietów, niedługo scharakteryzowano kuchnie najróżniejszych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych, a także systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: