Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik marki Wsip |
||
Parametry:
ISBN: 9788302041655 Oprawa: miękka Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 256 Rok wydania: 1987 |
Opis:
Książka jest asygnowana dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technika i organizacja żywienia. W niej potrawy półmięsne, a także ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technice gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek, a także napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów, a także sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów i potraw dietetycznych....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: