Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik marki Wsip

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik marki Wsip

Parametry:
ISBN: 9788302041655
Oprawa: miękka
Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 256
Rok wydania: 1987

Opis:
Książka jest asygnowana dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technika i organizacja żywienia. W niej potrawy półmięsne, a także ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technice gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek, a także napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów, a także sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów i potraw dietetycznych....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: