Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Wsip Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik |
||
Parametry:
ISBN: 9788302028625 Oprawa: miękka Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 296 Rok wydania: 2007 |
Opis:
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. Oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. W niej ocenę towaroznawczą i wykorzystanie w technice gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących, a także mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH: