Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wsip Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik

Wsip Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 podręcznik

Parametry:
ISBN: 9788302028625
Oprawa: miękka
Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 296
Rok wydania: 2007

Opis:
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. Oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. W niej ocenę towaroznawczą i wykorzystanie w technice gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących, a także mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: