Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Wsip Technologia żywności 2 |
||
Parametry:
ISBN: 9788302079764 Oprawa: miękka Autor: Dłużewski Mieczysław Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Ilość stron: 420 Rok wydania: 2002 |
Opis:
Podręcznik jest dedykowany dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technice żywności. Polecamy go ponadto uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. Omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technice żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami cieplnymi, poprzez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: