Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wsip Technologia żywności 2

Wsip Technologia żywności 2

Parametry:
ISBN: 9788302079764
Oprawa: miękka
Autor: Dłużewski Mieczysław
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Ilość stron: 420
Rok wydania: 2002

Opis:
Podręcznik jest dedykowany dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technice żywności. Polecamy go ponadto uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. Omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technice żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami cieplnymi, poprzez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: