Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wsip Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

Wsip Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

Parametry:
ISBN: 9788302134814
Oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 304
Rok wydania: 2013

Opis:
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności niezbędne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest dedykowana, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby poręcznego wykorzystania przekazanych danych. Dla nauczycieli dostępne są gratisowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: