Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik marki Difin |
||
Parametry:
ISBN: 9788376414454 Oprawa: miękka Autor: Krystyna Osowska Wydawnictwo: Difin Ilość stron: 288 Rok wydania: 2012 |
Opis:
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania i ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w podręczniku zawierają dane niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania prawne. Podręcznik gromadzi treści z wielu dziedzin, m.in. Z: ekonomii i prawa, marketingu, pracy biurowej, rachunkowości i gastronomii. Wiedza uzyskana dzięki tej książce ma walory funkcjonalne. Przykłady zawarte w tej publikacji pozostały zaczerpnięte z materiałów wewnętrznych przedsiębiorstwa gastronomicznego funkcjonującego na rynku. Uwzględniono więc realia rynkowe, z jakimi spotyka się na co dzień firma, która działa w tej ...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: