Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Zarządzanie jakością żywności |
||
Parametry:
ISBN: 8320429668 Oprawa: miękka Autor: Luning P. A.,Marcelis W. J.,Jongen W. M. F. Wydawnictwo: WNT Ilość stron: 412 Rok wydania: 2009 |
Opis:
Pierwsze mistrzowskie opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności pozostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest postępowe użycie technicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości i je doskonalić. Ten nieszablonowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle, a także nauczycielom akademickim i studentom niebanalnym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: