Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Zarządzanie jakością żywności

Zarządzanie jakością żywności

Parametry:
ISBN: 8320429668
Oprawa: miękka
Autor: Luning P. A.,Marcelis W. J.,Jongen W. M. F.
Wydawnictwo: WNT
Ilość stron: 412
Rok wydania: 2009

Opis:
Pierwsze mistrzowskie opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności pozostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest postępowe użycie technicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości i je doskonalić. Ten nieszablonowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle, a także nauczycielom akademickim i studentom niebanalnym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: