Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości |
||
Parametry:
ISBN: 9788302094057 Oprawa: miękka Autor: Hanna Górska-Warsewicz Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 268 Rok wydania: 2005 |
Opis:
Podręcznik z nowej kolekcji wydawniczej KUCHARZ niepokaźneJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie stanowczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w niedużych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników, a także sprawności planowanych inwestycji oraz sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Demonstruje zasady organizacji pracy, rolę marketingu, warianty cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: