Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

Parametry:
ISBN: 9788302094057
Oprawa: miękka
Autor: Hanna Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 268
Rok wydania: 2005

Opis:
Podręcznik z nowej kolekcji wydawniczej KUCHARZ niepokaźneJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie stanowczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w niedużych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników, a także sprawności planowanych inwestycji oraz sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Demonstruje zasady organizacji pracy, rolę marketingu, warianty cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: