Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Usługi żywieniowe w hotelarstwie |
||
Parametry:
ISBN: 9788302136344 Oprawa: miękka Autor: Granecka-Wrzosek Bożena Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Ilość stron: 248 Rok wydania: 2013 |
Opis:
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby użytecznego jej użycia.Podtytuł: Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2ISBN: 9788302136344Kod paskowy: 9788302136344Autorzy: Granecka-Wrzosek BożenaWydanie: 1Rok wydania: 2015Kod wydawcy: 20321Miejscowość: Warszawaliczba stron: 248Oprawa: MiękkaPKWiU: ...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: