Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych

Parametry:
ISBN: 9788302135880
Oprawa: miękka
Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 344
Rok wydania: 2020

Opis:
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: demonstruje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego wykorzystywania gastronomicznych procesów technicznych i sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. posiada znaczny materiał ćwiczeniowy i liczne, kolorowe ilustracje oraz przykłady użytecznego zastosowania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: