Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych |
||
Parametry:
ISBN: 9788302135880 Oprawa: miękka Autor: Anna Kmiołek Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 344 Rok wydania: 2020 |
Opis:
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: demonstruje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija umiejętności niezbędne do prawidłowego wykorzystywania gastronomicznych procesów technicznych i sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich. posiada znaczny materiał ćwiczeniowy i liczne, kolorowe ilustracje oraz przykłady użytecznego zastosowania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: