Tu jesteś: Książki / Nauki przyrodnicze / Geografia / | ||
Organizacja Pracy W Hotelarstwie Część 2 |
||
Parametry:
ISBN: 9788302119149 Oprawa: kartonowa Autor: Drogoń, Witold / Granecka-Wrzosek, Bożena Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 232 Rok wydania: 2011 |
Opis:
Podręcznik jest podzielony na 6 rozdziałów. Rozdział 1. Mieści wiadomości na temat systemów zachowania czystości w obiekcie hotelarskim z uwzględnieniem zasad bhp, przepisów sanitarnych i ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska. W rozdziale 2. Omówiono usługi gastronomiczne w obiekcie hotelarskim. Rozdział 3. Mieści informacje na temat wyposażenia technicznego obiektów hotelarskich. W rozdziale 4. Omówiono współpracę obiektów hotelarskich z biurami podróży, w tym warianty umów, kodeks nowoczesnania poręcznego i organizacje turystyczne w Polsce. Rozdział 5. Poświęcono na omówienie sposobów zarządzania obiektem hotelarskim, czyli stylów kierowania, form zarządzania, schematów organizacji oraz administracji obiektów hotelarskich i przykładowego regu...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: