Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wyposażenie Techniczne Zakładów Gastronomicznych

Wyposażenie Techniczne Zakładów Gastronomicznych

Parametry:
ISBN: 9788302071201
Oprawa: miękka
Autor: Jastrzębski, Witold
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 280
Rok wydania: 2009

Opis:
Książka jest dedykowana dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe i o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności, a także słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.Omówiono w niej budowę i działanie sprzętów do obróbki mechanicznej i cieplnej ascetycznców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów i sprzętów chłodniczych i do mycia naczyń. Dodatkowo przekazano podstawowe wiadomości z rysunku technologicznego, części urządzeń, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym i ...
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: