Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, UIGEPKDO-3577 |
||
Parametry:
ISBN: 9788302135927 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Kmiołek Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 168 Rok wydania: 2013 |
Opis:
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, a także przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego wykorzystywania maszyn i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby ergonomicznego jej użycia....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH: