Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder, oprawa miękka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder, oprawa miękka

Parametry:
ISBN: 9788370734411
Oprawa: miękka
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: MULTICO
Ilość stron: 118
Rok wydania: 2012

Opis:
ergonomiczny poradnik przybliżający tajniki wędzenia. Gromadzi informacje o metodach wędzenia, odpowiednim przygotowaniu zróżnicowanych wariantów mięs i ryb, a także jak samemu zbudować przydomową wędzarnię. Całość wzbogacona jest licznymi zdjęciami oraz przepisami na wyborne smakołyki. Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny albo właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym. Piece i komory wędzarnicze: niewiele znaczące urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory w...
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie mięsa i kiełbas 25 Wędzenie mięsa i kiełbas


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: