Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Rea Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd |
||
Parametry:
ISBN: 9788379930067 Oprawa: broszurowa Autor: Bernhard Gahm Wydawnictwo: REA Ilość stron: 128 Rok wydania: 2014 |
Opis:
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, lecz i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i dużo innych smakołyków. Ponad 100 oraz: informacje na temat maszyn i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów. Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.Autorzy: Gahm Bernhard Ciężar: 0,472 Format: 16.5x23.5cm ISBN: 9788379930067 Język oryginalny: niemiecki Języki: polski Kod wydawcy: 23051 Miejscowość: Warsza...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH: