Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne /
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd, oprawa broszurowa

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd, oprawa broszurowa

Parametry:
ISBN: 9788379930067
Oprawa: broszurowa
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: REA
Ilość stron: 128
Rok wydania: 2014

Opis:
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, lecz i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i dużo innych smakołyków.Ponad 100 oraz:- informacje na temat maszyn i dodatków,- dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,- wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,- porady pozwalające unikać błędów.Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas....
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
Wędzenie peklowanie mięsa Wędzenie peklowanie mięsa 22,9 Wędzenie peklowanie mięsa
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD Gahm Bernhard Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD Gahm Bernhard 11,87 Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD Gahm Bernhard


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: