Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip |
||
Parametry:
ISBN: 9788302147418 Oprawa: broszurowa Autor: Katarzyna Kocierz, Marta Misiarz Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 328 Rok wydania: 2014 |
Opis:
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W publikacji dokładnie omówiono towary żywnościowe - zwrócono uwagę na informacje widoczne dla konsumenta. Zaprezentowano wybrane grupy towarów nieżywnościowych i zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazano najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisano procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwrócono uwagę na BHP i techniki poręcznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk położono na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą u...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: