Tu jesteś: Książki / Podręczniki, edukacja / Podręczniki / | ||
Wsip Usługi kelnerskie. kwalifikacja t.10 rea- |
||
Parametry:
ISBN: 9788302150401 Oprawa: miękka Autor: Alina Ziaja, Danuta Ławniczak, Renata Szajna Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 368 Rok wydania: 2015 |
Opis:
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli korzystnych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.skrupulatny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co zezwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. KelnerISBN: 978830...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: