Tu jesteś: Książki / Hobby i poradniki / | ||
wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby |
||
Parametry:
ISBN: 9788380380851 Oprawa: broszurowa Autor: Franciszek Wolski Wydawnictwo: Arystoteles Ilość stron: 64 Rok wydania: 2017 |
Opis:
Wędzenie mięsa i ryb to genialna metoda na ulepszenie jakości, a także smaku produktów. Dla wielu stało się również ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym mnóstwo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia; - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; - wiadomości na temat różnorodnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; - niebanalne przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza....
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: