Tu jesteś: Książki / Hobby i poradniki / | ||
Praca zbiorowa Czekolada ponad 100 przepisów na ciasta kremy i czekoladki szkoła gotowania krok po kroku |
||
Parametry:
ISBN: 9788379714322 Oprawa: miękka Autor: Francesca Badi Wydawnictwo: Jedność Ilość stron: 256 Rok wydania: 2018 |
Opis:
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki fachowego wytwarzania i dekorowania deserów „czekoladowych”, którym trudno się oprzeć.Odbiorcy- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania „czekoladowych” deserów- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny i ciasta na bazie czekoladyDlaczego warto sięgnąć po tę książkę:- gromadzi wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa- mo...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: