Tu jesteś: Książki / Podręczniki, edukacja / Podręczniki / | ||
Wnt Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym podstawowe zagadnienia |
||
Parametry:
ISBN: 9788379261727 Oprawa: miękka Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: WNT Ilość stron: 100 Rok wydania: 2014 Poziom nauczania: szkoła wyższa |
Opis:
Zarządzanie jakością jest bardzo sporym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości i struktury marki.Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technika żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.Podtytuł: Podstawowe zagadnieniaISBN: 9788379261727Kod paskowy: 9788379261727Rok wydania: 2014Kod wydawcy: 20320Miejscowość: Warszawaliczba stron: 100Oprawa: MiękkaPKWiU: 58.11.1Format: 17.0x24.0cmGłębokość (mm): 6Waga: 0.185Języki: polskiGrupa towar...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH:
ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: