Najlepszy ranking produktów
Tu jesteś: Książki / Podręczniki, edukacja / Podręczniki /
Wnt Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym podstawowe zagadnienia

Wnt Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym podstawowe zagadnienia

Parametry:
ISBN: 9788379261727
Oprawa: miękka
Autor: praca zbiorowa
Wydawnictwo: WNT
Ilość stron: 100
Rok wydania: 2014
Poziom nauczania: szkoła wyższa

Opis:
Zarządzanie jakością jest bardzo sporym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości i struktury marki.Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technika żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.Podtytuł: Podstawowe zagadnieniaISBN: 9788379261727Kod paskowy: 9788379261727Rok wydania: 2014Kod wydawcy: 20320Miejscowość: Warszawaliczba stron: 100Oprawa: MiękkaPKWiU: 58.11.1Format: 17.0x24.0cmGłębokość (mm): 6Waga: 0.185Języki: polskiGrupa towar...
NAJTANIEJ W SKLEPACH:


ZOBACZ PODOBNE PRODUKTY: