Tu jesteś: Książki / Kuchnia, przepisy kulinarne / | ||
Obsługa kelnerska klasa mistrzowska - gutmayer wilhelm, stickler hans, lenger heinz, kalinka walter marki Rea |
||
Parametry:
ISBN: 9788375445961 Oprawa: twarda Wydawnictwo: REA Ilość stron: 248 Rok wydania: 2013 |
Opis:
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji, a także jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie mnóstwo par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tymprezentuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:♦ krojeniu i filetowaniu,♦ flambirowaniu,♦ marynowaniu,♦ specjalnym nakrywaniu stoł...
|
NAJTANIEJ W SKLEPACH: